konrad8071 0 Napisano 14 Lutego Mam pytanie.W FSX była możliwość załączenia ekranów samolotu typu PFD, EICAS,MCDU w trybie ramkowym i przenieść je na drugi monitor.Latam na kilku monitorach i widzę że w MSFS 2020 jest z tym problem.Może wiecie jak to załączyć o ile się da.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
konrad8071 0 Napisano 14 Lutego Zamykam temat.Już wszystkie zegary mam przeniesione.Na kilku filmach pokazują jak to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sportmen77PL 0 Napisano 1 Marca (edytowane) Mogłeś troszkę opisać jak się to robi :). Edytowane 1 Marca przez Sportmen77PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
konrad8071 0 Napisano 2 Marca Robiłem to w A320.Na klawiaturze trzymamy prawy alt i myszką najeżdżamy na ekrany kokpitu klikając na każdym lewym przyciskiem myszy.Pojawìą się wszystkie na jednej ramce.Pózniej wciskamy na każdym z nich ikonę powiększenia.Załączają się ramki nie zależnie od siebie.Przesuwamy na drugi monitor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi